Політика конфіденційності

Политика конфиденциальности

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ (УГОДА)

ФОП Кочемирівський С.Ю. дотримується принципу захисту та забезпечення збереження ваших персональних даних.

Ця стаття про конфіденційність даних ґрунтується на Законі України № 2297 від 01.06.2010 р. «Про захист персональних даних» (останні зміни № 675-VIII від 03.09.2015, ВВР, 2015, № 45, ст.410) та інші нормативні акти законодавства нашої країни. Вона регламентує правові відносини щодо збору, обробки та зберігання особистих даних відвідувача сайту.

Загальна інформація

Для того, щоб запобігти можливим непорозумінням щодо умов відвідування та користування веб-сайтом e-dryg.com.ua, ми підготували цю статтю про політику конфіденційності (далі – Угода). Просимо вас уважно його прочитати.

Увага! При використанні нашого сайту ви автоматично погоджуєтесь із положеннями цієї статті.

Ця угода діє з моменту публікації на сайті e-dryg.com.ua. При необхідності ми оновлюватимемо його.

Ця Політика конфіденційності визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує ФОП Кочемирівський С.Ю. (ідентифікаційний код 2560900393), який належить сайту e-dryg.com.ua, від користувачів сайту під час використання сайту e-dryg.com.ua. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем.

Користувач не має права використовувати сайт e-dryg.com.ua, якщо він не згоден з умовами цієї Політики конфіденційності, або якщо він не досягнув встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди з e-dryg.com.ua.

Вносячи свої персональні дані та/або надаючи ці дані іншим шляхом, та/або вчиняючи будь-які дії в рамках сайту e-dryg.com.ua та/або використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї політики конфіденційності. Користувач надає ФОП Кочемирівський С.Ю. право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати та розкривати персональні дані користувача на умовах цієї Політики конфіденційності.

Які особисті дані можуть збиратися

Ми збираємо особисту інформацію Користувача, а саме:

  • ім’я та прізвище,
  • Контактні телефони,
  • Адреса електронної пошти,
  • адресу доставки товару.

Цілі, за якими ми збираємо особисті дані користувачів

Персональні дані про вас використовуються для:

  • обробки вашого замовлення;
  • регулювання та виконання своїх зобов’язань у разі укладання з вами будь-якої угоди;
  • запобігання та вирішення можливих проблем, що коливаються наших послуг;
  • створення продукції або послуг, які максимально точно відповідають вашим запитам;
  • швидкої реакції у випадку, якщо ви звернулися із зауваженням;
  • поліпшення якості послуг при прямому маркетингу (наприклад, ми можемо інформувати вас про те, що може бути цікаво вам, через SMS та електронні повідомлення).

Вашу персональну інформацію ми використовуємо лише із зазначеними вище цілями відповідно до умов цієї Угоди. Якщо ви повідомите нам, що не хочете, щоб ваші персональні дані використовувалися для будь-якої з вищевказаних цілей, ми зобов’язуємось не використовувати їх.

Обмеження користувачів веб-сайту

За умовами Угоди кожен користувач веб-сайту повинен дотримуватися таких правил:

Не використовувати веб-сайт неналежним чином: не намагатися будь-яким чином вплинути на його роботу або отримати доступ до недоступної для стандартного інтерфейсу інформації;
Використовуйте веб-сайт у межах норм чинного законодавства України.

Права користувачів веб-сайту

Користувач має права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

Ця Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання сайту e-dryg.com.ua він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності та діє доти, доки на сайті e-dryg.com.ua зберігається будь-яка інформація про користувача, у тому числі персональні дані.

Безпека ваших персональних даних

Щоб захистити ваші особисті дані, на нашому веб-сайті реалізовані технології, які надійно захищають вашу конфіденційну інформацію від неправомірного доступу.

Ми вживаємо всі розумні запобіжні заходи для захисту конфіденційності даних. Тільки ті працівники e-dryg.com.ua, яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібний доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Усі працівники, які мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третіх сторін.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно: за обґрунтованими запитами державних органів, які мають право витребувати та отримувати такі дані.

Політика щодо файлів cookie, використання Google Analytics

Робота нашого веб-сайту передбачає використання файлів cookie. За допомогою цього браузер може ідентифікувати вас при повторному відвідуванні нашого сайту та зберігати встановлені вами налаштування та інші відомості. Також, щоб нашим порталом було зручно користуватися, активно працює функція ремаркетингу. Вона також передбачає використання файлів cookie.

Google Analytics допомагає нам збирати загальну статистику про відвідування нашого веб-сайту, не пов’язану з будь-яким користувачем особисто.

На нашому сайті є веб-маяки – невидимі користувачам файли, які визначають, чи ви раніше відвідували цю сторінку або бачили певну рекламу. Вони не мають доступу до електронної адреси або будь-якої іншої особистої інформації.

Завдяки всій цій інформації ми робимо сайт максимально зручним та корисним для своїх клієнтів, а також підтримуємо, захищаємо та розвиваємо його.

Як змінити/видалити цю інформацію або відмовитися від передплати

Користувачі в будь-який час можуть змінити/видалити особисту інформацію. Персональні дані Користувача зберігаються до їх видалення Користувачем.

Достатнім повідомленням Користувача про видалення або іншу обробку персональних даних буде лист (інформація), надісланий на електронну пошту, вказану Користувачем.

Зміни у політиці конфіденційності

Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. У такому разі ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови.

ФОП Кочемирівський С.Ю. не несе відповідальності за збитки або збитки, які зазнав Користувач або треті особи внаслідок помилкового розуміння або нерозуміння умов Даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок щодо порядку використання Сайту щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

Вирішення суперечок

До звернення до суду зі позовом щодо спорів, що виникають із відносин між Користувачем сайту e-dryg.com.ua та Адміністрацією сайту, обов’язковим є пред’явлення претензії (письмової пропозиції щодо добровільного врегулювання спору).

Одержувач претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії письмово повідомляє заявника претензії про результати розгляду претензії.
При недосягненні угоди спір буде передано на розгляд до суду відповідно до чинного законодавства України.

До цієї Політики конфіденційності та відносин між Користувачем та Адміністрацією сайту застосовується чинне законодавство України.

Додаткова інформація

ФОП Кочемирівський С.Ю. не несе відповідальності за достовірність, об’єктивність та актуальність усієї інформації на сайті в момент її перегляду.

Цей веб-сайт загалом та його окремі матеріали (авторські фотографії та статті, програмний код, елементи дизайну, база даних та інші матеріали) охороняються Законом України “Про авторське право та суміжні права”, Міжнародними нормативно-правовими актами та іншими актами законодавства України. Дозволяється переглядати, завантажувати та роздруковувати сторінки порталу для некомерційного використання.

Заборонено використовувати їх у комерційних цілях без згоди автора. При розміщенні скопійованої інформації ви повинні розмістити там посилання на наш веб-сайт на джерело. Копіювати інформацію з сайту та розміщувати на сторінках користувача, у блогах, соціальних мережах дозволяється лише в особистих (некомерційних) цілях.

Забороняється використовувати інтелектуальну власність нашого веб-сайту в цілому, окремі елементи брендингу або логотип.

Усі пропозиції або питання щодо цієї Політики конфіденційності слід повідомляти на info@e-dryg.com.ua.

Я погоджуюсь з Політикою конфіденційності (Угодою) та умовами користування веб-сайтом e-dryg.com.ua, а також з передачею та обробкою моїх даних.

Я підтверджую, що повнолітній і не маю жодних актів щодо обмеження моєї дієздатності.